Servis vaga - mjerila mase


Što servisiramo?

Mikrotehna d.o.o. uslugu servisa vrši na svim vrstama vaga i za to posjeduje propisnu mjernu opremu, laboratorij i vlastita vozila.

Vage koje servisiramo, ovjeravamo i umjeravamo su podijeljene po sljedećim segmentima na;
 

vaga vaga vaga
 

ZAŠTO servisiramo?

Ukoliko uočite ikakvo pa makar i minimalno odstupanje vaše vage ili nekog drugog mjernog instrumenta i mislite da vam ne može štetiti u poslovanju, varate se, jer posljedice pa makar i minimalnog odstupanja mogu itekako donijeti štete ne samo vama, nego i vašoj kompaniji.

Pogrešna kalibracija i „ minimalno“ odstupanje može dovesti do kašnjenja isporuke, zastoja u proizvodnji, padu kvalitete i kazni mjerodavnih tijela.

Zbog toga vam preporučamo da svakako vodite urednu evidenciju umjeravanja i ovjeravanja vaših vaga i drugih mjernih instrumenta, a ukoliko nam se obratite, mi vas uvrštavamo u našu bazu podataka i umjesto vas vodimo kompletnu evidenciju umjeravanja i ovjeravanja, te vam na vrijeme šaljemo sve izvještaje i obavijesti vezano za sve vaše vage.

 

KAKO servisiramo?

Pored servisiranja nudimo i usluge redovnog održavanja uređaja.

Za kalibraciju vaga koristimo naše certificirane utege čija je sljedljivost dokumentirana. Kontrolni utezi kojima vršimo kontrolu vaga su:

 • 1mg do 200g klase točnosti E2,
  za analitičke vage klase točnosti I,
 • 1mg do 500g klase točnosti F1,
  za precizne vage klase točnosti II,
 • 1g do 5kg klase točnosti M1,
  za vage klase točnosti III,
 • 100mg do 5kg klase točnosti M1,
  za vage klase točnosti III,
 • garnitura utega od 20kg klase točnosti M1

Također imamo i vlastite specijalne alate i pribor, koji omogućavaju brzo i pouzdano otklanjanje kvarova. Naše stručno osoblje ima certifikate o završenom stručnom školovanju.

Uslugu servisa i održavanja vaga vršimo kod korisnika (na mjestu ugradnje vage) ili u prostorijama servisa, ovisno o zahtjevu korisnika i vrsti vaga.
 
 

Dajemo jamstvo za izvršenu uslugu servisa vage na rok od 6 mjeseci do godinu dana.